Mina nya skor Nike löparskor

Här har ni bild på dem nya skorna, jag tycker om dem. Skriv gärna vad ni tycker.

Onsdag 30 Mars

Godmorgon allihopa!
Onsdag idag ännu en arbetardag sitter just nu hemma och dricker mitt morgon kaffe. Idag ska jag tillbaka till mitt gamla jobb Bonvisage Cosmetics, dem har fått en leverans från Frankrike med 9 pallar?! Då ringer dem in mig alltid kul och tjäna extra pengar speciellt när det är bra betalt! ;)
Vad ska man göra efter det då, skulle väl gissa på att jag åker hem duschar och fixfixar sen går jag förmodligen till Sam eller kanske stannar hemma hela kvällen jag har ingen aning har inte bestämmt hur jag ska göra än. Jag har även bestämmt mig för att åka till mina älskade kusiner och släktingar under varlborgshelgen alltså mellan den 28 April och den 2 Maj, och då jag inte har haft kontakt med dem på sisådär 10-11 år så är jag skit glad!
I fredags den 25 Mars var jag på begravning för min faster hon gick bort den 17 Mars, och som sagt i fredags var det begravning det var jobbigt det är det alltid på begravningar. Hela tjocka släkten var där och det var första gången på ca 10-11 år jag träffade alla, det var mycket känslor samtidigt både för begravningen och för att träffa alla efter så många år. Men nu mina kära läsare ska jag hoppa in i duschen och bli redo inför jobb.
Eva Sahlin 12 September 1954 - 17 Mars 2011
Vila i frid faster du finns alltid i våra hjärtan och vi tänker på dig varje dag <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0